Gisstec Motion GA Serisi Açılı Kafa

Açılı Kafa Cnc işleme merkezi (Cnc Freze) ve Üniversal Freze tezgahlarına ekstra bir ekseni sökme takma olmadan katmaktadır. Sadec…

23 Mart 2022

Açılı Kafa Cnc işleme merkezi (Cnc Freze) ve Üniversal Freze tezgahlarına ekstra bir ekseni sökme takma olmadan katmaktadır. Sadece Açılı Kafanın açısını değiştirilmesiyle açılı, dikey veya yatay pozisyonlarda iş parçasına açılı delik delme, açılı kılavuz çekme ve açılı frezeleme operasyonları uygulanabilmektedir.İndeks kolu ve skala 360° Fener Mili Ekseninde ayarlanabilir.


Cnc işleme merkezinde (freze) tezgaha yeni bir eksen ekleyebilmek için açılı kafa fiyatlarının tezgah değiştirmekten çok daha uygun maliyetli olası sebebiyle Gisstec Açılı Kafalar tercih edilmektedir. Hem iş parçasının işlenme süresinden hemde maliyetinden tasarruf sağlanır.


Gisstec Motion Açılı Kafalar parça kalitesi, teknik servis hizmeti ve uygun fiyatı ile İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Trakya Bölgesi ve daha bir çok ilde satışı yapılmaktadır.



GA Serisi 90 derece sabit açılı kafalar ile ister konik bağlantılı ister flanş bağlantılı; tezgahınıza ek bir eksen kazandırın.

ER11 ile ER40 arası istediğiniz koniklerde kafalar mevcut.

Tezgah bağlantısı: SK / BT / HSK / BBT

Konik Ölçüsü: 30 / 40 / 50 / 63 / 100

Sıkma Çapı: ER11 / ER16 / ER20 / ER25 / ER32 / ER40


Özellikler:

Delik Delme, Kılavuz Çekme ve Frezeleme

Üniversal Freze ve CNC Freze (işleme merkezi) tezgahlarında kullanılabilir

3-5 Eksen CNC veya Üniversal Tezgahlarda

Isıl işlem görmüş alüminyum veya çelik alaşımlı gövde

İndeks kolu su vermeli

İndeks Kolu ve Skala 360° Fener Mili Ekseninde Ayarlanabilir




Gisstec Motion Açılı Kafalar hakkında detaylı bilge, Açılı Kafa Fiyatları ve Açılı kafalara termin için lütfen iletişime geçiniz.