Gisstec GAM Serisi Modüler Açılı Kafanın Avantajları

Gisstec GAM Serisi Modüler Açılı Kafa ile Cnc Freze ve Cnc Torna Makinalarının kullanıldığı tüm üretim alanları için evrensel olar…

20 Haziran 2022

Gisstec GAM Serisi Modüler Açılı Kafa ile Cnc Freze ve Cnc Torna Makinalarının kullanıldığı tüm üretim alanları için evrensel olarak kullanılabilmektedir. Gam Açılı Kafa tek el ile tutucu değişimi yapılabilmektedir. 360 ° ayarlanabilir Açılı Kafa kompakt ve tek parça tasarıma sahiptir. Simetrik 3 noktalı kilitleme sistemi sayesinde güvenlidir bir şekilde operasyonlarınıza başlayabilirsiniz. GAM Serisi Modüler Açılı Kafa ön ayar gerektirmeden kullanılabilmektedir. Hızlı ve Güvenli işlemler için ideal çözüm Gisstec GAM Serisi Modüler Açılı Kafa.

Modüler Açılı Kafalar ile Pens Tutucu, Tarama kafası, Matkap, Rayba, Kılavuz Açma Başlığı vb takımları bağlanılabilmektedir. Modüler Açılı Kafalar zamandan ve maliyetten tasarruf ettirmektedir. Açılı Kafayı söküp takmadan hem cıvıta gevşeterek 360° açı ayarı verilebilmektedir hemde kolay bir şekilde tezgahınızın işlevselliğini arttırabilmektesiniz.

CNC işleme Merkezi (Freze) ve CNC Torna Tezgahları için 360 derece ayarlanabilir modüler açılı kafalar ile CNC Tezgahınızın işleme süresinde ve iş parçasının maliyetini düşürebilirsiniz.

Gisstec Modüler Açılı Kafalar;


Tüm Avrupa ve uluslararası şaft çeşitlerinde mevcuttur. SK, DIN 69871, ANSI-CAT, MAS-BT ve DIN 69893’e göre HSK - Form A

  • İstek üzerine diğer standartlar ve boyutlar da mevcuttur.
  • Talep üzerine makineye uyarlanmış 3 noktalı destek ve stop bloğu ile mevcuttur
  • Ayarlanabilir veya Standart 90° kullanmak için uygundur.
  • Talep üzerine içten soğutma sıvısı ile temin edilebilir (70 bar)
  • Yüksek torklu şanzıman
  • Standart olarak Pens tutuculudur.
  • Tüm popüler takım bağlantı parçalarıyla uyumlu (Pens aynaları, Weldon, Dereceli Weldon, Hidrolik Tutucu, Shirink Tutucu, Kombine freze Tutucu, vb.)

CNC Tezgahları için en uygun çözüm Gisstec GAM Modüler Açılı Kafa acilikafa.com web sitesi üzerinden özelliklerini inceleyebilir, fiyat teklifi oluşturabilir veya iletişim sayfası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Açılı Kafa fiyatları ve detaylarıyla ilgili web sitemiz üzerinden lütfen teklif formu oluşturunuz.